Bericht

5 november: ONLINE avond over het Strand

Geplaatst op 22 oktober 2020, 21:46 uur

Voor iedereen die geinteresseerd is in het Strand op Strandeiland.

We hopen dat je op donderdagavond 5 november aanwezig bent bij een online meeting over het strand. Zoals al eerder bekend werd gemaakt, wordt het strand volgend jaar helaas kleiner dan gehoopt. Dat komt onder andere doordat het zand op een deel van het nieuwe strand "minder snel zet" dan gedacht. Dat betekent dat er nog op gebouwd kan worden en een deel niet als strand gebruikt kan worden. Ontwerpers van de gemeente hebben daarom een aangepast ontwerp gemaakt voor het strand in 2021 en 2022. Het participatieteam Strandeiland wil dit ontwerp graag ONLINE bespreken. De stedenbouwkundig ontwerper van de gemeente zal aanwezig zijn om het aangepaste ontwerp toe te lichten. Ook bespreken we hoe ingebrachte ideeën uit de participatie die eerder heeft plaats gehad, terugkomen in dit ontwerp. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.00. Hopelijk kan je daarbij zijn! Je deelname wordt enorm op prijs gesteld.  

Mail naar hallostrandeiland@gmail.com en je krijgt de Zoomlink uiterlijk een half uur van te voren. Gezellige digitale inloop met koffie en thee vanaf 19.30, start presentatie en doorpraten over aangepast ontwerp 20.00 uur.

 

We hopen tot dan!

 

Het participatieteam Strandeiland

Fred Scheepmaker (ambtenaar)

Jolanda Kirpensteijn (bewoner)

Jaap Koen Bijma (ambtenaar) 

Linda Vosjan (bewoner)

Martijn Kruijf (ambtenaar)

Illustration
 
Deel dit:
4 reacties

Sonya Wilson

Disappointing I was not invited?
wo 4 november 2020 20:45

Sonya Wilson

My Mistake it is on Thursday. My apologies
wo 4 november 2020 20:47

Katie de Haan

Komt de inloglink nu nog?
do 5 november 2020 19:37

Katie de Haan

Oh mijn excuses; op n ander email adres en nu zie ik dat het iets later start. Voor de windturbines ben ik uitgeloot. Dank!
do 5 november 2020 19:42
Wil je reageren? Meld je dan aan.