Bericht

Doe mee met feestelijke opening strandseizoen Strand IJburg

Geplaatst op 18 april 2024, 15:59 uur
Illustration

De dagen worden langer en de temperaturen stijgen. Op 25 mei vieren we op Strand IJburg feestelijk de start van het strandseizoen. Net als in voorgaande jaren zijn er leuke activiteiten voor alle leeftijden en organiseren we ook weer een strandmarkt. Ook buurtbewoners kunnen zich aanmelden voor een kraampje of om een activiteit te organiseren. 

‘Vorig jaar was met een paar honderd bezoekers een groot succes,’ zegt gebiedsmakelaar Marcia van der Hart. ‘Van poppentheater voor de kleintjes tot surfworkshops, beachvolleybal, zumba dansen en vliegers bouwen bij Vrijland. Bijna alle kinderen gingen met een vrolijk schminkgezichtje naar huis. Dit jaar willen we nog groter uitpakken.’ 

De gemeente, ondernemers op het strand, bewoners en de watersportverenigingen werken samen om er een feestelijke dag van te maken. Tussen 13:00 en 16:00 kunnen bezoekers informatie krijgen over de ontwikkelingen van Strandeiland en gezellig meedoen met nog meer activiteiten voor jong en oud.

Doe mee! 

Buurtbewoners die zelf een kraampje op de markt willen of een activiteit willen organiseren kunnen zich tot 3 mei aanmelden. Wel geldt voor de kraampjes dat je alleen zelfgemaakte spullen verkoopt en niet al een gevestigde onderneming hebt en je mag geen eten en drinken verkopen.

Buurtbewoners die zelf een activiteit willen organiseren kunnen contact opnemen met Marcia via m.van.der.hart@amsterdam.nl 

Buurtbewoners die een marktkraampje willen kunnen contact opnemen met Denise via d.peroti@amsterdam.nl . Voeg foto’s toe van wat u wilt verkopen. 

Deel dit: